Matkustussääntö 2024

Matkustussääntö-2024

1. Soveltaminen

Tätä sääntöä noudatetaan seuran nimeämille edustuspelaajille Suomessa tapahtuvilla kilpailumatkoilla. Pelaajan kotiseuran tulee olla Salo Golf ja hänellä tulee olla nimetty rajoittamaton pelioikeus Salon Golfkeskuksessa.

2. Vastavuoroisuus/korvausten maksamisen edellytykset

Korvausanomuksen hyväksyminen edellyttää, että jäsen sitoutuu seuran tavoitteisiin, toimii hyvänä esikuvana, edustaa seuraa moitteettomasti, pukeutuu kilpailuissa etiketin mukaisesti käyttäen mahdollisesti jaettua seuran edustusasua. Pelaaja osallistuu ensisijaisesti oman seuransa kilpailuihin, mikäli ei pelaa Golfliiton alla kuvattuja Toureja. Lisäksi edellytetään, että edustuspelaaja osallistuu seuran toimintaan liittyvään vapaaehtoistyöhön.

3. Korvattavat kilpailut

Seura korvaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksut:

  • Kaikki SM-kilpailut, joille SGL on myöntänyt SM-statuksen (ei avoimet) ja niihin kiinteästi liittyvät harjoituskierrokset.
    Seurajoukkueiden SM-kisoista sovitaan erikseen, niistä päätöksen tekee seuran hallitus samoin kuin muista mahdollisesti korvattavista kilpailuista.
  • FT:n osakilpailut tai karsinnat
  • Mid Golf Tour, Finnish Senior Tour osakilpailut (N50/N60/M50)
  • Senioreiden N60/N70 Tour osakilpailut
  • M50 Haastajatour, M60 Tour, M65 Tour, M70 Tour, M75 Tour ja M80 Tour osakilpailut
  • Junioreiden kilpailuista erillinen sääntö

4. Kilpailumatkan määritelmä

Kilpailumatkoja ovat kaikki seuran nimeämien edustuspelaajien tekemät kilpailumatkat.

5. Matka-, majoitus- ja ateriakustannuksien korvaamien

Seura ei korvaa kilpailusta aiheutuvia matka-, majoitus- ja ateriakustannuksia.

6. Korvauksen hakeminen

Kilpailijan tulee toimittaa korvaushakemuksensa seuran toimistoon kahden viikon kuluessa korvattavan kilpailun jälkeen. Laskuun on liitettävä asianomaiset kuitit ja tulosluettelo, josta selviää pelaajan sijoitus. Epätäydellisiä tai myöhästyneitä laskuja ei korvata. Jokainen maksaa kustannukset itse kilpailupaikalla.

7. Suomen Golfliiton valmennusryhmät

Pelaaja, joka kutsutaan SGL:n valmennusryhmään voi hakea korvausta kotimaan leirityksestä aiheutuneisiin matkakuluihin. Lähtökohtaisesti korvausperusteena käytetään yleisen kulkuneuvon taksoja.

8. Maajoukkue-edustukset

Mikäli seuran jäsen valitaan Suomen maajoukkueeseen, voi hän hakea seuralta korvausta omavastuuosuuden osalta. Lähtökohtaisesti korvaus voi olla maksimissaan 50% omavastuuosuudesta

Salo Golf ry
Hallitus