Ajankohtaista

Juhannus Scramble!

Ilmoittautuminen: mielellään yksi pelaaja maksaa koko ryhmän ja saa kortin. Taukotuvalla voi maksaa kisan klo 12- 16, sen jälkeen klubilla. Kisan info 17:15 taukotuvan ympäristössä. Tuloskortit palautetaan laskettuna klubille, missä ruokailu, virvokkeita  ja palkintojen jako. Saunat päällä. 

Terveisiä klubilta

Huomenna perjantaina klo 18 alkaa ”perinteinen” 24h junnugolfille hyväntekeväisyystapahtuma. Oton ja Tomin huimaan seitsemän kierroksen kävellen pelattavaan tauottomaan  koitokseen voi tehdä lahjoituksia helpoiten taukotuvalla. Lahjoittaminen mahdollista myös viikko tapahtuman jälkeen. Jokaiselle kierrokselle on jo autokuski selvillä. Myös pelaaminen mahdollista, jokaiselle kierrokselle mahtuu yksi pelaaja mukaan. ilmoittautumiset Nexgolfin kautta tai 0447217300.

24h junnugolfille lähestyy ja Rantasten "ajatuksia".

Salo Golfissa pelataan jos 11:s 24h junnugolfille tapahtuma alkaen perjantaina 14.6. klo 18. Otto Kotaja ja Tomi Paju pelaavat kävellen vuorokauden golfia tavoitteena saada mahdollisimman paljon rahalahjoituksia lasten golfharrastuksen tukemiseen. Lahjoituksen voi tehdä kiinteänä summana tai suoritusperusteisena hinnoittelemalla par, birdie ja eagle tulokset. Keräyslistat löytyvät taukokioskilta ja klubilta.

Liigajoukkueemme jäi pisteittä Loimijoella

Loimijoki oli vahvassa iskussa senioriliigan kotiottelussaan. Salolaiset pelasivat hyvän ottelun, mutta Loimijoki otti täyden pistepotin lukemin 226-211.

Salo Golfin parhaat olivat:

Markku Rantanen 39pb

Kalevi Suominen 37pb

Kari Nieminen 35pb

Leila Tuominen 35pb

Terhi Nygren 34pb

Markku Kekkonen 34pb

Matti Oksanen 33pb

Aimo Peltonen 33pb

Riitta Breilin 33pb

Anja Aalto 30pb

Seuraava ottelumme on Salossa tiistaina 25.6. SaG-WGCC. Tervetuloa mukaan!