GreenCard -suoritukset

Green Cardin suorittaminen Salo Golfissa

Green cardin voi suorittaa pro Eero Kettuselle tai omatoimisesti näin:

Kun koet että golf alkaa sujua ja säännöt on hallussa, on aika aloittaa green cardin suoritus.

Teoriakoe, voit ladata sen täältä. Täytä se kotona ja palauta caddiemasterille Salo Golfin toimistoon joko sähköpostilla caddiemaster@salogolf.fi tai tulostettuna toimistoon. Tarkistuksessa menee yleensä 1- 2 päivää. Sähköpostilla palautetut kokeet palautetaan sähköpostilla ja tulostetut kokeet voi noutaa takaisin Salo Golfin toimistosta.

Kun teoriakoe on mennyt hyväksytysti läpi, seuraa pelikoe. Voit ilmoittautua pelikokeeseen caddiemasterin kautta p. 044 721 7300. 

Suorituksista peritään 90 euron (junioreilta 20 euron) maksu pelikokeen yhteydessä, joka hyvitetään Salo Golf ry:n jäsen- ja liittymismaksussa. Mikäli jäsen- ja liittymismaksu on jo maksettu on suoritus ilmainen. Maksu pitää olla maksettuna ennen pelikokeen aloitusta. Golfkoulussa olevat juniorit suorittavat Green Cardin ensisijaisesti Golfkoulun vetäjille.

Green Card -suorituksen hyväksyy vain pelaajan kotiseura. Jos pelaaja suorituksen jälkeen liittyy toiseen seuraan, uusi seura saattaa vaatia suorituksen uusimista.

Pelikoe suoritetaan joko isolla kentällä tai Par 3:lla, kun teoriakoe on suoritettu. Pelikoe pelataan omilla palloilla. Pelikokeessa kiinnitetään huomiota etiketin ja sääntöjen perusteiden hallintaan sekä kentän joustavaan pelaamiseen.