Salo Golf

GreenCard -suoritukset vuonna 2019

Green Cardin suorittaminen Salo Golfissa

Suorituksia vastaanotetaan toukokuun alusta syyskuun loppuun (säävaraus) kerran viikossa sekä vastaanottajan kanssa erikseen sovittuna ajankohtana. Ilmoittautuminen suoritukseen Salo Golfin ilmoitustaululla olevaan listaan tai puhelimitse caddiemasterille.

Suorituksista peritään 90 euron (junioreilta 20 euron) maksu pelikokeen yhteydessä, joka hyvitetään Salo Golf ry:n jäsen- ja liittymismaksussa. Mikäli jäsen- ja liittymismaksu on jo maksettu on suoritus ilmainen. Maksu pitää olla maksettuna ennen pelikokeen aloitusta.  Juniorit, jotka ovat Golfkoulussa, suorittavat Green Cardin ensisijaisesti Golfkoulun vetäjille.

Green Card-suorituksen hyväksyy vain pelaajan kotiseura. Ts. jos pelaaja suorituksen jälkeen liittyy toiseen seuraan, uusi seura saattaa vaatia suorituksen uusimista.

Ennen pelikoetta tulee osallistua infotilaisuuteen. Ilmoittautuminen Salo Golfin ilmoitustaululla olevalle listalle.

Pelikoe suoritetaan joko isolla kentällä, mikäli siellä on tilaa tai Par 3:lla, kun teoriakoe on suoritettu. Pelikoe pelataan omilla palloilla. Pelikokeessa kiinnitetään huomiota etiketin ja sääntöjen perusteiden hallintaan sekä kentän joustavaan pelaamiseen.

Seuran valtuuttamat Green Card-vastaanottajat ovat:

Järvinen Kimmo 040 572 8924
Kyrönlahti Eeva 050 486 7950
Roos Emma  
Paju Tomi 050 053 5063

Ilmoittautumiset vähintään kolme päivää ennen haluttua suorituspäivää. Ilmoittautua voi joko puhelimitse caddiemasterille tai klubin ilmoitustaululla olevaan listaan.

Lisätietoja antaa Järvinen Kimmo 040 572 8924 

Green Card- ja sääntötoimikunta, pj. Kimmo Järvinen