Salo Golf

24h juniorigolfille

Salo Golfissa pelataan maanantaina 24.6.2019 klo 18 alkaen jo kuudennen kerran 24h-junnugolfille hyväntekeväisyystempaus. Hyvän vastaanoton saaneen tempauksen juoni on melko selkeä. Kaksi henkilöä pelaa golfia 24 tuntia tauotta niin hyvin kuin mahdollista. Tavoitteenamme on pelata seitsemän kierrosta. Kierrosajaksi on laskettu kolme tuntia. Tosin 00:30 alkava kierros kestää pimeyden vuoksi neljä tuntia. Jokaisen aikataulun mukaisesti pelatun kierroksen jälkeen on mahdollisuus muutaman minuutin huoltotaukoon. Käveltävää tulee noin 63 kilometriä lyöntien tasosta riippuen.

Ja koska kyseessä on hyväntekeväisyystempaus, keräämme rahalahjoituksia suoritustamme vastaan.  Lahjoituksesta voi tehdä suoritusperusteisen, jolloin lahjoittaja määrittää hinnan jokaiselle tehdylle par – ja birdie-tulokselle. Olemme aikaisempina vuosina saaneet kasaan keskimäärin 100 par ja 10 birdie- tulosta. Esim. Jos lupautuu maksamaan 50 senttiä jokaisesta parista ja 1€ jokaisesta birdiestä, tulee maksettavaa 60€ jne. Toinen, ja erittäin suosittu tapa lähteä mukaan, on maksaa kiinteä summa riippumatta pelin tasosta. Lahjoituksia voi tehdä caddiemasterilta löytyvään listaan, laittamalla sähköpostia caddiemaster@salogolf.fi tai soittamalla 02-7217300. Lisätietoja antaa mielellään moninkertainen 24h-mies, Tomi Paju 0500-535063.

Tarjoamme myös mahdollisuuden lähteä pelaamaan kierroksen kanssamme hintaan 50€. Jokaiselle kierrokselle on ”myynnissä” yksi paikka.

Kaikki keräyksestä saadut varat kanavoidaan edelleen lasten liikunnan tukemiseen. Näyttöä aiheesta on annettu kouluyhteistyön ja liikunnallisten golfleirien merkeissä. Eli tuemme lapsia golfin alkutaipaleella tarjoten ilmaisen ja laadukkaan väylän lajin pariin. Toimintamalliamme on käytetty hyvänä esimerkkinä mm. Golfliiton aluekierroksella. Koululaisilla ja leiriläisillä on mahdollisuus suorittaa green card leirien yhteydessä. Green cardin suorittaneille tarjotaan ensimmäisen vuoden jäsenmaksu sekä lainavälineet harrastuksen aloittamiseksi. Lisäksi järjestämme kouluihin tarvittavat golfvälineet liikuntatuntien ratoksi. Kerätyt varat menevät siis lyhentämättömänä tämän projektin alaisiin kohteisiin.

Täten toivomme täydestä sydämestämme, että yhteisömme lähtee riemurinnoin mukaan vuoden 2019 tapahtumaan.

Lasten hyvinvoinnin puolesta,

Vesa Kujanpää ja Tomi Paju

 

Ilmoittautua tukijaksi:

Caddiemasterin tiskillä tai

Caddiemasterille p. 02-7217300 tai

maililla caddiemaster@salogolf.fi tai

maililla toimitusjohtaja@salogolf.fi tai

Tomille p. 0500-535063

 

Jälleen pelataan junnujen hyväksi golfia!